Θέλετε να επιστρέψετε κάποιο ή όλα τα προϊόντα που παραγγείλατε; Κανένα πρόβλημα. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας δίνει τη δυνατότητα επιστροφής τους για οποιονδήποτε λόγο. Μπορείτε να κάνετε αλλαγή με άλλο νούμερο ή χρώμα, αλλαγή με άλλο προιόν ή έκδοση πιστωτικού. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή, τα έξοδα επιστροφής καθώς και τα έξοδα της νέας αποστολής επιβαρύνουν εσάς και η επιστροφή πραγματοποιείται αποκλειστικά με την εταιρία Γενική Ταχυδρομική. Τα έξοδα της νέας αποστολής είναι 3€ εντός Αττικής και στις μεγάλες πόλεις των Νομών, και 4,50€ για τις δυσπρόσιτες περιοχές. Τι πρέπει να γνωρίζετε; Διαβάστε παρακάτω τους Όρους Επιστροφών.

 • Για να γίνει δεκτή οποιαδήποτε επιστροφή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας και τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση την οποία τα παραλάβατε, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φορεθεί, λερωθεί ή βρίσκονται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής τους.
 • Το προϊόν ή τα προϊόντα θα πρέπει να συνοδεύονται από τη φόρμα επιστροφής που θα βρείτε εδώ και την απόδειξη λιανικής πώλησης που συνόδευε την παραγγελία σας. Αν δεν μπορείτε να εκτυπώσετε τη φόρμα επιστροφής, παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία που σας ζητάμε σε ένα χαρτί.
 • Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.
 • Σε περίπτωση αλλαγής με παραπλήσιο ή άλλο προϊόν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα πρέπει να κάνετε νέα παραγγελία, σημειώνοντας στα σχόλια ότι αφορά σε επιστροφή άλλων προϊόντων. Η νέα παραγγελία θα σας αποσταλεί αμέσως μόλις λάβουμε τα επιστρεφόμενα προϊόντα και διαπιστώσουμε ότι βρίσκονται σε άριστη κατάσταση.
 • Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε κάποιο από τα ήδη υπάρχοντα προϊόντα, το ποσό που έχετε πληρώσει θα πιστωθεί στο λογαριασμό σας για μελλοντική χρήση. Η πίστωση θα ισχύει μόνο για την ίδια σεζόν που έχει γίνει η αγορά και όχι για περίοδο εκπτώσεων.
 • Προιόντα που δεν επιστρέφονται:
  Για λόγους υγιεινής δεν μπορείτε να επιστρέψετε τα σκουλαρίκια.

 

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ:

 • Επικοινωνείτε με τη Γενική Ταχυδρομική και επιστρέφετε το προϊόν ή τα προϊόντα, με δική σας χρέωση, στη διεύθυνση NoFashionWay, Κουντουριώτου 102, Γαλάτσι, ΤΚ 111 46.
 • Μόλις λάβουμε την επιστροφή σας, σας ενημερώνουμε και προχωράμε στην αποστολή της νέας παραγγελίας.

 

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ:

 • Μας επιστρέφετε το προϊόν ή τα προϊόντα στην διεύθυνση NoFashionWay, Κουντουριώτου 102, Γαλάτσι, ΤΚ 111 46, τηλ. 210-2925260.  Σας συνιστούμε να πραγματοποιήσετε την αποστολή με συστημένο δέμα μέσω ταχυδρομείου ή με courier, ώστε να αποφύγετε τον κίνδυνο κλοπής, ζημιάς ή απώλειας του δέματος σας.
 • Μόλις λάβουμε την επιστροφή σας, σας ενημερώνουμε και προχωράμε στην αποστολή της νέας παραγγελίας.