Με τις περισσότερες από τις τάσεις της σεζόν να προέρχονται από τα 90’s, από το street style δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα άκρως εντυπωσιακά ear cuffs. Με κρύσταλλα, πέτρες ή από σκέτο μέταλλο, τυχαίνουν μεγάλης διάκρισης τις τελευταίες σεζόν.Οι λόγοι προφανείς: απλά ντυσίματα γίνονται ακόμα πιο εύκολα, χωρίς να στερούνται στυλ, και ενδιαφέροντος, απλά προσθέτοντας ένα και μόνο αξεσουάρ. Τα σκουλαρίκια ιδίως, αναγεννήθηκαν, προσθέτοντας ένταση στα look μας. Στην προκειμένη τα ear–cuffs συνεχίζουν την ιλιγγιώδη πορεία τους ακάθεκτα. Η αρχιτεκτονική τους εμπνευσμένη και εντελώς απρόσμενη τις περισσότερες φορές, παίζει μεταξύ του αυστηρού minimal με τα αιχμηρά κοψίματα ή εκείνα με τις περίτεχνες λεπτομέρειες – θυμίζοντας ένα γλυπτό μοντέρνας αισθητικής.

Το ύφος τους νεανικό, σίγουρα εκκεντρικό, με μια punk νότα. Συνεπώς, για να φορέσετε ένα ear-cuff χωρίς να χαθεί το μέτρο, ό,τι χρειάζεστε κατά τα άλλα είναι η απλότητα. Αποφύγετε ένα βαρύ μακιγιάζ και τα φορτωμένα χτενίσματα. Στο άλλο αυτί μπορείτε να φορέσετε ένα μικρό σκουλαρίκι στις ίδιες χρωματικές αποχρώσεις ή…τίποτα..

Τους ταιριάζουν:

Οι πλούσιες γούνες, κάνοντας contrast το πολυτελές με το aggressive. Τα βυνίλ κομμάτια για ένα ακραία sexy αποτέλεσμα και νεανικό. Φυσικά, ό,τι άλλο συνδυάσετε μαζί τους οφείλει να διατηρήσει τους τόνους ήπιους. Ένα διαχρονικό κομμάτι – blazer ή καμπαρντίνα – εξισορροπεί τους τόνους.

Το νέο σκουλαρίκι τύπου ear cuff ωστόσο έχει απολέσει τον ethnic χαρακτήρα του και γίνεται πολυτελές ή «επιθετικό», εκκεντρικό, στιλάτο και αποτελεί σίγουρα το αξεσουάρ που ξεχωρίζει κι ας φοριέται μόνο από το ένα αυτί!

Ποιες διάσημες το έχουν ήδη τολμήσει;

Η Cara Delevingne, η Sandra Bullock, η Jennifer Lawrence, η Emma Watson, η Rashida Jones και πολλές άλλες…

Τολμήστε το κι εσείς!

earcuffs2

earcuffs3

earcuffs4

earcuffs5

earcuffs6

earcuffs7

earcuffs8